Kategoriarkiv: Kursverksamhet

Akvarellkurser

Sedan många år har jag  bedrivit kurser i akvarellmålning. Efter mer än 40 år som professionell illustratör och som konstnär har jag en stor erfarenhet att dela med mig av. Jag lägger stor vikt vid pedagogiken i utbildningen. Beviset för att jag lyckas med detta är hundratals nöjda deltagare vilka många kommit tillbaka för att lära sig ännu mer.

Kurserna sker under juni-augusti i trakten kring Ystad. 

Kursen är på två dagar och vänder sig dels till dig som är nybörjare, men också till dig som redan har provat på akvarellmålning och känner att du vill utvecklas.

Vi går igenom akvarellmålningens grunder. Du får kunskap om akvarellfärger och papper och dess olika egenskaper samt hur du arbetar med olika blandningar och tekniker. Vi blandar teori med praktik och ägnar mycket tid åt fritt måleri.

Samtliga kurser är på två dagar och oftast förlagda lördag-söndag och vi arbetar oftast mellan 9-16.30 varje dag.

Antal deltagare/gång är i regel 6-8 stycken, men är ni en grupp som gärna vill gå tillsammans så går detta bra om ni då är minst 4 stycken.

Anmäl dig genom att ringa +46 70 311 79 79 eller skicka ett mail till hs@harriet.se

Kurs på valfri plats
Jag har också efter önskemål akvarellkurser på platser som passar deltagarna bäst, vilket visat sig vara populärt.

Oftast är det då något kamratgäng eller någon förening som utnyttjar denna möjlighet.

Jag besöker också företag och organisationer för att hålla kurser. Det kan t ex vara ett av inslagen under en konferens eller liknande.

Det behöver inte alltid vara tvådagarskurs utan det går också att genomföra en förkortad prova-på-kurs under en dag.

Finns det ett intresse kring den här typen av kurser är du välkommen att ta kontakt med mig för en diskussion kring upplägget.