Om mig själv

Som professionell illustratör har jag i princip uteslutande jobbat på uppdrag från olika företag inom näringslivet, stat och kommun, bok- och tidningsförlag samt film- och reklambranschen. Jag är allround och behärskar alla tekniker.

Född i Linköping men blev skåning redan på 60-talet. Har sedan dess blivit Skåne trogen med ett kortare avbrott för Småland.
Sedan 1980 har jag jobbat som illustratör, även om jag i grunden har en textilutbildning. Detta har också inspirerat mig att arbeta med textil design.

Under de sista åren i mitt aktiva yrkesliv arbetade jag också som bild- och textillärare för elever i låg-, mellan- och högstadiet. Jag är så glad och tacksam över att jag på detta sätt har kunnat inspirera och lära unga människor att utveckla sin kreativitet.

Numera koncentrerar jag mig mest på att njuta av min fritid och trädgården där jag kan tillbringa timmar och åter timmar.

Jag erbjuder också kurser inom akvarellteknik samt textil och sömnad både i Sverige och i Spanien. Läs mer om detta här på hemsidan.

Lämna ett svar